ŠTIRJE RAZLOGI ZAKAJ SKOČITI NA SUP PONOČI

ŠTIRJE RAZLOGI ZAKAJ SKOČITI NA SUP PONOČI

Običajno največ ljudi supa podnevi, saj se predajajo sončnemu užitku. Seveda pa je pri marsikom razlog tudi dnevna svetloba, saj imajo nekateri ljudje različne strahove. Vedno pa ni tako. Supanje ponoči vam omogoča neverjetno dogoditvščino. Med tem, ko vas čez dan sonce ožiga je ponoči supanje prav prijetno. Množica se domov vrača že v večernih urah zato je smiselno izkoristiti kakšen večer prav za skok na sup.

Prvi razlog, da si privoščite večerno supanje je, da se izgonete večji množici ljudi, ki vas obdajajo čez dan. Veslanje v večernih urah vam prav tako omogoča, da doživite nepozaben sončni zahod.

Drugi razlog, da si boste želeli v nočnih urah potovati po vodi so opazovanja podvodnih bitij. S svetlobo boste pričeli privabljati bitja, ki se nahajajo v vodi. Opazili boste lahko, da se okoli vašega supa lahko nabere kup manjših ribic, ki jih privablja vaša svetloba.

Tretji razlog za večerno supanje so zagotovo ugodnejše vremenske razmere. Veter lahko čez dan piha zelo možno in zato je večerno supanje zaradi milih razmer bistveno boljše.

Četrti razlog za večerno supanje so zagotovo daljši delavniki, ki jih imamo. Ker se vračamo iz služb zelo pozno in bi si želeli narediti še nekaj zase je zagotovo večerni čas najbolj primeren. Od doma lahko oddidete kasneje in še vedno bo vaša vadba zelo prijetna.

Pri supanjo ponoči bodite edino pozorni, da izpolnujete nočna pravila na vodi. Kar pomeni, da morate biti obvezno vidni, da s svojo svetlobo opozarjate ljudi. Ne pustite, da se vam pripeti kakšna neprijetna izkušnja zaradi ene same luči, ki bi jo bilo potrebno namestiti na sup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *