Popolna elegantna obleka

Popolna elegantna obleka

Mala črna koktajl obleka je lahko popolna izbira za tvojo naslednjo zabavo.

Brez dvoma bo mala črna koktajl obleka primerna izbira, ne glede na to kakšna je priložnost. Skoraj nemogoče je, da bi taka obleka izgledala neprimerno. Vendar ti kljub temu priporočam, da pred nakupom ženske elegante obleke  preveriš sledeče pomembne smernice, tako da boš izgledala še bolj spektakularno.

»OVOJNI VIDEZ« oziroma »wrap style«

Elegantno obleko v tem stilu ponavadi izpostavi globok V-izrez in jo lepo poveže z ozkim pasom. Taka obleka se praktično ovije okrog tebe in te objema iz vseh strani.

DODAJ VOLANČKE

Črna barva lahko včasih deluje rahlo monotono, mogoče celo dolgočasno, ampak če izbereš obleko s kašnim volančkom, dvema, tremi… bo to elegantno obleko zagotovo popestrilo in ji dodalo kanček svežine. Pomembno pa je, da z volančki ne pretiravaš! Naj bodo samo na enem delu obleke, torej, ali pri dekolteju ali pa na robu spodnjega dela obleke.

BREZ NARAMNIC

Za pravi »wow« efekt, ti priporočam, da izbereš obleko brez naramnic. Ta videz pristaja večini žensk in deluje tako pri krajših, kot tudi dolgih elegantnih oblekah.

GOLA RAMENA POLETNE OBLEKE

Asimetrična obleka oziroma obleka s samo enim rokavom ti zagotavlja instant »šik« videz. Primerna je za vse postave, od drobnih do močnejših, prav tako pa je primerna tudi za nižje dame. Gola ramena so predvsem nosijo poleti – elegantna poletna obleke z golimi rameni? Odlično!

DODAJ PAS

Elegantno obleko poudari z ujemajočim pasom, ki bo še dodatno poskrbel za tako močno želeno obliko postave, ki jo imenujemo »peščena ura«.

OBLEKA S SLOJI

Obleke z več sloji so bile neverjetno popularne v 60ih in jih zaznamujejo sloji, ki spominjajo vzoru poročne torte. Ta stil sicer ni za vsako postavo, še posebej če si močnejša v spodnjem delu. 

BLEŠČICE!

Bleščice in bleščeči našitki izzovejo drugačna čustva od ženske do ženske. Nekatere jih obožujejo, druge prezirajo. Če se ti počutiš odlično v elegantni obleki z bleščicami, potem to izkoristi in jo nosi z vsem ponosom, kar ga premoreš!

OPRIJETE OBLEKE Z SRČASTIM IZREZOM

Take obleke so odlične, še posebno če rada nosiš elegantne obleke z dolgimi rokavi. Oprijetost obleke poskrbi za ravnotežje z rokavi, srčast izrez pa doda neizmerno eleganco.

PROSOJNOST

Pri prosojnih oblekah je potrebno vložiti malenkost več razmišljanja, saj se kaj hitro lahko zgodi, da taka obleka ni primerna za določeno priložnost. Na srečo, obstajajo kombinacije ki poskrbijo, da bo prosojna elegantna obleka še vedno izgledala… no… elegantno! Najboljša izbira so take obleke, ki so prosojne na predelu dekolteja in rokavih, preostali del obleke pa naj bo neprosojen.

GLOBOK HRBTNI IZREZ

Obleke z razgaljenim hrbtom so ene najbolj priljubljenih na modnem tržišču. To pa zato, ker je ponavadi sprednji del bolj zaprt in zelo konzervativen, medtem ko je izrez na hrbtu globok in šokantno zapeljiv ter nepričakovan.

 

Torej, ko pride do iskanje popolne elegantne črne obleke, ti je na voljo ogromno različnih stilov, med katerimi lahko izbiraš, zato ti predlagam, da izbereš tisto, ki najbolje pristaja tvoji osebnosti. Ne pozabi kombinirate obleke s pravimi čevlji in nakitom. Pa še to: nasmehni se in izgledala boš še bolje!