Okulist Kranj

Okulist Kranj

Kje na gorenjskem je okulist, Kranj, Škofja Loka, ali Bled?

Če imate težave z očmi, potrebujete pregled pri specialistu, ki ga imenujemo okulist. Kranj, Bled, Maribor, Ljubljana, ne glede na to iz katerega dela Slovenije ste, lahko dobite termin pri dobrem okulistu.

Sem iz gorenjske, zato me zanima, kje je dober okulist. Kranj mi je najbližje

Ne glede na to, katero mesto je vam najbližje, si lahko okulista izberete kjerkoli v Sloveniji. Če ste iz gorenjske, potem v google vpišite okulist Kranj in boste dobili kar nekaj zadetkov z informacijami, ki vas zanimajo. Včasih pa je boljše termin za specialstični pregled dobiti v kraju, ki je malce bolj oddaljen, pa ordinacija nima čakalne vrste. Čeprav boste imeli več stroškov s potjo in boste porabili več časa, boste pa vsaj prej na vrsti. Če ste prej na vrsti za pregled pri okulistu, pomeni, da boste prišli čimprej do diagnoze. Tako vam bo lahko okulist kar najhitreje pomagal, da se bodo vaše težave z očmi čimprej nehale. Če vas zanima izključno okulist Kranj, lahko poskusite dobiti termin v ZD Kranj, ali pa ZD Škofja Loka. Bolnica Celje vas v tem primeru verjetno ne zanima. 

Kje so najmanjše čakalne vrste?

Odgovor na to vprašanje boste najhitreje dobili, če se boste registrirali v spletni portal zvem. To je portal, preko katerega se lahko naročite na katerikoli specialistični pregled, pregledate v kakšnem stanju je vaša napotnica, ali pa pregledate čakalne dobe za različne preglede. Ko se boste registrirali na portal, se vam bo prikazalo okence z vašim specialističnim pregledom, pod njim pa vsi izvajalci našteti po krajih, ki so vam najbližji. Tako lahko izbirate na primer med okulist Kranj, okulist Škofja Loka, okulist Bled in tako naprej. Hkrati pa bo zraven izvajalcev pisalo tudi, kakšna je čakalna vrsta. Tako se lahko na podlagi podatkov vi odločite kam boste šli na pregled. Če pa vas ne zanima samo okulist Kranj, oziroma okulist na gorenjskem, pa lahko označite, da vam prikaže tudi ostale izvajalce v Sloveniji.

Ali tudi v zdravstvenem domu deluje okulist? Kranj ga ima

ZD Kranj je eden izmed redkih na gorenjskem, kjer deluje tudi okulist. Kranj, Škofja loka, Bled, so edina mesta na gorenjskem, ki imajo možnost pregleda pri okulistu. Če v kranju ne boste hitro dobili termina za pregled, lahko poskusite še v ZD Škofja Loka.

Poleg okulista v zdravstvenem domu, pa v Kranju deluje tudi zasebna okulistična ambulanta. Kakšne ima čakalne vrste, je najboljše, da se pozanimate na njihovi spletni strani. Do teh informacij boste najhitreje prišli tako, da jih pokličete, ali pa v Google vtipkate zasebna ambulanta okulist Kranj. Na njihovi spletni strani boste dobili vse informacije o tem, kakšne preglede izvajajo, kateri specialist vas bo pregledal in kakšna je čakalna doba. Prav tako pa boste na spletni strani dobili tudi informacije o ceni pregleda, oziroma če lahko dobite termin za pregled na napotnico, tako kot v ZD Kranj. 

Koliko stane okulist? 

Cena za pregled je odvisna od vaših težav. Če se vam ne mudi s pregledom, potem počakajte na termin pregleda, ki ga boste dobili z napotnico od vašega osebnega zdravnika.