Kardiolog Lesce

Kardiolog Lesce

Se sprašujete kje na gorenjskem je kardiolog? Lesce, Radovljica, pa tudi na Bledu in v Kranju

Prehitite bolezen in se pravočasno naročite pri specialistu, kot je kardiolog. Lesce ima ambulanto brez čakalnih dob, prav tako pa tudi nekatere druge specialistične ambulante po Sloveniji.

Če imate težave s srcem, ali pa se vam samo zdi, je pomembno, da se preventivno naročite na pregled pri specialistu, kot je kardiolog. Lesce, Laško, Ljubljana, Maribor, je samo nekaj mest, ki se ponašajo z najboljšimi kardiologi v Sloveniji. 

Kje na gorenjskem je specialist kardiolog? Lesce, Radovljica, pa še kje

Prihajate iz gorenjske in ste se odločili, da bi radi opravili preventivni pregled pri kardiologu, pa ne veste, kje bi se naročili? Najboljše, da v Google vtipkate kardiolog Lesce, ali pa kardiolog Bled, ali pa celo kardiolog ZD Radovljica. Zagotovo vam bo iskalnik ponudil veliko informacij o tem, kje na vašem koncu je specialist za srce, oziroma kardiolog. 

Kdaj potrebujem pregled pri kardiologu?

Ko se boste z osebnim zdravnikom pogovorili o vaših težavah, se bo odločil, če potrebujete pregled pri kardiologu. Preden se odločita za nadaljne preiskave, poskrbite, da boste zdravniku posredovali vse informacije o vašem zdravstvenem stanju. Pomembno je, da mu poveste, če imate določene simptome, kot je tiščanje v prsih, ali pa čudno bitje srca. Poleg vašega počutja, je pomembna tudi družinska anamneza, se pravi, podatek, ali je kdo v vaši družini kdaj imel težave s srcem. Glede na vse informacije, ki jih bo od vas dobil vaš osebni zdravnik, se bo odločil, ali potrebujete pregled pri specialistu, kot je kardiolog. Lesce je mesto, ki ima dobrega kardiologa, pa tudi drugje po Sloveniji so zelo priznani specialisti, ki se ukvarjajo z zdravljenjem bolezni srca in ožilja. Če ste kadilec že več let, veste, da se premalo gibate in jeste zelo nezdravo hrano, ste nagnjeni k stresu, potem je skoraj nujno, da se sami odločite za preventivni obisk pri kardiologu. Če vam zdravnik ne izda napotnice, se boste morali odločiti se samoplačniški pregled.

Kam na samoplačniški pregled k specialistu, kot je kardiolog? Lesce ali Ljubljana?

Če imate določene simptome, se slabo počutite, hkrati pa imate nezdrav življenski slog in srčne bolnike v družini, potem je skrajni čas, da poskrbite za svoje zdravje. Obiščete lahko samoplašniško ordinacijo, kjer vas bo izkušen kardiolog pregledal, brez čakalne dobe. Ena izmed takih ordinacij je tudi Medicor v Ljubljani. Pri njih se lahko na pregled pri kardiologu naročite z napotnico, saj so njihove storitve na voljo s koncesijo. Če pa nimate urejenega zdravstvenega zavarovanja, oziroma bi radi opravili pregled samoplačniško, se lahko prav tako zmenite za pregled. Če vtipkate v Google samoplačniški pregled Ljubljana, bo eden izmed prvih zadetkov ta ordinacija, ki ima na spletni strani objavljen tudi cenik storitev. Če pa vas zanima cena samoplačniškega pregleda za srce na gorenjskem, pa v Google vtipkajte kardiolog Lesce, ali pa kardiolog Kranj, ali pa drugo mesto, ki vam je bližje.

Ali v tem času delujejo ambulante, kjer dela kardiolog? Lesce je kraj z odprto kardiološko ambulanto, a le za nujne primere

V času epidemije, je veliko ambulant zaprtih, razen tistih, ki obravnavajo najnujnejše primere. Zato boste težko prišli do specialista, kot je kardiolog. Lesce, Kranj, Bled, vsepovsod so ambulante zaprte, oziroma naročanje na nenujni pregled ni mogoč. Tudi drugje po Sloveniji je enako, saj razmere ne dopuščajo normalnega delovanja ambulant. Če pa imate resnejše težave s srcem, pa vseeno ne odlašajte in se s svojim zdravnikom zmenite za pregled pri specialistu. Ne glede na situacijo, ki je trenutno v zdravstvu, vas zdravnik specialist kardiolog mora pregledati, sploh, če vam osebni zdravnik napiše napotnico pod nujno, ker je ocenil, da je vaše stanje zdravstveno resno, oziroma je lahko ogroženo vaše življenje.

Leave a Reply