Se veseliš Outpost on Fire #2, kakšna so tvoja pričakovanja glede vaše končne uvrstitve, se dosti pripravljate in koga se najbolj “bojite”, so bila vprašanja, ki smo jih postavili peterici iz ekipe Infused Gaming, ki so nam podali slednje izjave:

Luka “lukzaR” Puš
Pripravljali se še nismo skoraj nič, vedno bomo zadnjih par dni skušali nadoknaditi ta zaostanek. Upamo, da pridemo ven iz groupstagov, potem bomo pa videli. Even if we walk through the shadows toujane allies we will fear no evil!


Mirt “Twista” Jelovšek
Da, zelo se veselim prihajajočega lana. Realno gledano se lahko uvrstimo top8, seveda pa bomo dali vse od sebe. Pripravljanje bolj ko ne odlašamo, ker se nas težko zbere 5 ob istem času. Bojimo se nobenega ker je cod2 preveč random, vendar glavni favoriti so Tek-9 ki so pred kratkim zmagali WSVG v Dallasu.


Urban “Shish” Hlastec
Veselim se LANa saj bom končno lahko kupil pivo z okusom po češnjah. Pripravljamo se dnevno vendar pride kaj vmes. Pričakujem da bomo prišli skozi skupine, naprej se bomo pa borili. “Bojimo” se favoritov.


Miha “Mihx” Jurečič
Mamo malo problemov s treniranjem ta zadni tedn, nekak se ne mormo uskladit časovno, ampak kljub temu ostajamo pozitivni. Zdej bomo probal še mal stisnt te zadnje dni in mislm da bomo prsi na lan pripravljeni .


Domen “iElectric” Kožar
Glede na to, da bo zame ta event že drugič in razen zamenjanega hostla za hotel (hvala bogu), se ne “veselim” kot nekaj novega, ampak mogoče kot nek nov izziv. Prvič gremo kot prava slovenska ekipa v tujino na nekakšen način predstavljat Slovenijo. Kar se priprav tiče: nismo veliko vadli, saj je vedno nekdo manjkal za popoln lineup, ampak mislim, da imamo vseeno šanse. Bojimo se vseh, saj igrajo top evropski klani, najbolj pa odmevno lan ekipo Tek-9.


Tomo “treach” Pejanović Nosaka
Zelo se veselim tako potovanja kot tudi samega tekmovanja. Vesel sem, da so me fantje iz iG povabili in nekako sprejeli medse (hotel, prevoz). Kakor koli že, tam ne bom le turist in reporter, temveč tudi navijač slovenske peterice, ki se bo potegovala za mamljive nagrade. Upam, da jim bo uspelo doseči zadane cilje; sam sem pa mnenja, da so več kot sposobni za top4, kaj šele top8.
V imenu organizacije Connecting Slovenia želimo ekipi iG srečno ter upamo, da bodo Evropi dokazali, da so odlični tudi preko LANa!