Hvala da si si vzel čas za intervju! Kot smo čestitali že Hlastecu [shish], sedaj čestitamo tudi tebi za zmago v CoDQCUP-u!
Hvala.

Ste verjeli v zmago že pred začetkom samega pokala?
Ja, igral smo na samo zmago že od začetka in temu primerno tud vzel vsak war resno. Vsaka napaka je bla analizirana in odpravljena.

V finalu ste igrali proti ekipi dignitas in jo premagali. Kakšen je bil občutek po še drugi dobljeni mapi?
Fenomenaln. Seveda smo si vsi želeli zmagat ampak je bil pr vsakmu v ozadju tisti faktor “i[to je dignitas, zmagovalec x lanov, x pokalov in bo zelo težko]i” V bistvu smo bli že veseli da smo bli top 3, ko smo ta war dejansko zmagal na začetku sploh nismo mogl vrjet in vzdušje je bilo fantastično!

Imenovan si bil za MvP finalnega dvoboja ter prejel še dodatne nagrade, kar si si po odlični predstavi tudi zaslužil. Kakšna je bila tvoja reakcija ko si izvedel da si MvP?
Bil sm zlo presenečen. Jst ko igram dejansko ne gledam na score, včasih niti ne vidim kdo me je ubil ker sm pač not v igri in raj razmišlam o nasledni rundi. Zato sm bil presenečn že ko so mi povedali da sm bil top frager na zadnji mapi.

Celotna ekipa je igrala supr, bli smo kot en organizem, zato se jst nekak ne vidm kot MvP (bom kamero razbil s kladivom pa vsakmu dal košček, hehe). Dejansko ni fer enega igralca naprej metat, ker igramo po taktikah in bi lahko bil kdorkoli na mojem mestu. Res pa je, da so opazovali admini vse ostalo, reševanje težkih situacij in tako dalje, kjer pa vem da sm mel parkrat srečo in rešu kritično rundo in s tem tud dvignu motivacijo ostalim igralcem v ekipi.

Že nekaj časa igrate za evolve in govori se, da se boste z njihovo pomočjo udeležili nekaj tujih LANov. Lahko poveš kaj več o tem?
Ja, trenutno se s sponzorji dogovarjamo o financiranju potovanj za na tuje evente. Naslednji teden zvemo kaj nam bo qpad ponudu. Upamo, da bo dost za udeležbo vsaj enega velkega eventa, da se dokažemo še drugje. Tud sicer smo dobili veliko ponudb od različnih MGC [multigaming clan], tko da bomo zaenkrat še mal počakal da se stvari umirijo.

Kje bomo lahko naslednjič videli vašo ekipo v akciji? Boste prišli na Lokalno Razpaljotko 10?
Zaenkrat še ne vemo zato ker avgusta računamo na morje in ne vemo če bomo že vsi nazaj. Tudi če pridemo najbrš ne bomo v najbolši formi, ampak sej na slovenske lane se hod bol pozdravt ljudi in se mal zabavat kot pa hard core gejmat. Bomo vidl enkrat sredi avgusta. Sicer nas boste vidl skoraj na vsakem slovenskem lanu, ki bo tekom naslednega šolskega leta, če bo udeležba iz naše strani le možna.

Bližava se koncu tega kratkega intervjuja. Če bi rad kaj povedal širni slovenski gaming skupnosti, lahko to storiš sedaj..
Rad bi se vam res lepo zahvalu za vs respect in podporo k nam jo kažete, vse to nas greje in žene naprej, tko da hvala!!! Častim žirafo na naslednem lanu Lp

Še enkrat hvala za tvoj čas. Srečno!