Conn.Si ponosno predstavlja Zid Carjev, kjer so za vse večne čase vklesani najuspešnejši, najbolj prodorni, dominantni in preprosto najboljši slovenski igralci ter slovenske ekipe.


 

Nejc “hankey” Ločniškar: Prvi obraz na Zidu Slavnih je hankey, slovenska Unreal Tournament legenda, ki je svoj čas veljal za najboljšega flak cannon igralca v Evropi – od tod tudi vzdevek flankey. V svoji karieri je igral za offensive Gaming, eulogy in slovenski ekipi lethality in uF.

Dvakrat je bil član UT TDM ekipe, ki je zmagala na ClanBase OpenCupu, in je večkratni slovenski UT reprezentant. Zmagal je tudi na UT2004 1na1 turnirju, ki ga je v bivšemu ljubljanskemu BoF-u organizirala revija Joker. Nesrečno se ni uspel udeležiti UT2004 LAN tekmovanja na hrvaškem, na zadnje pa smo ga videli igrati za slovensko ekipo uF, ko so odigrali še poslednje tekmo v skupinskem delu ClanBase UT TDM OpenCup Fall 2007 tekmovanja. Na Conn.Si je na voljo tudi članek o najboljšemu slovenskemu UT igralci v sklopu serije Kdo?, ki je bil napisan pred njegovim prihodom v ekipo uF.

 

 

 


dec ali đec velja za najboljšega Slovenca vseh časov v dirkačini TrackMania Nations Forever. dec @ WCG 2010Tekom svoje kariere je bil član prestižne angleške organizacije Team Dignitas, kasneje pa je zastopal slovensko multigaming ekipo Team MiA, katero TrackMania sekcijo je vodil kot kapetan ter sestavil edino pravo ekipo v tej dirkačini do sedaj. Leta 2010 je po zmagi na slovenskih kvalifikacijah nastopal na World Cyber Games 2010, kjer je predčasno zaključil tekmovanje v prvem krogu kljub 9. najboljšemu skupnemu času. Po omenjenem tekmovanju se je mednarodno uveljavljeni dec odločil, da preneha z igranjem te videoigre in tako je Slovenija izgubila enega najuspešnejših Slovencev v ešportu.


miso je zagotovo najbolj znan slovenski Quake3 igralec, ki si mesto na zidu zasluži kljub temu da še vedno aktivno igra QuakeLive. V svoji bogati Q3 karieri je igral za slovenski d3v, italjanski Tulls in angleški 4Kings, obiskal pa je tudi mnogo tekmovanj v različnih državah, od sosednje Italije in Avstrije pa do Nemčije, Velike Britanije in ZDA. Bil je poznan kot odličen railer ter izbran za devetega najboljšega Q3 TDM igralca vseh časov po mnenju obiskovalcev ESReality.
Še preden je izšel Quake3 je bil miso eden boljših Slovencev v predhodnici Quake2, nato pa se je nekaj kraj udeležil tudi tekmovanj v naslednici, Quake4. Na koncu pa je z izidom modernizirane 3. verzije QuakeLive prevzel vodstvo QL sekcije pri slovenski organizaciji Mamut.si.