Conn.Si Dota2 Massacre X – ODPOVEDAN

dota2

S četrtkom, 16. oktobrom 2014, objavljamo žalostno novico o odpovedi desetega Conn.Si Dota 2 Massacre tekmovanja zaradi premajhnega števila prijavljenih ekip. Kljub temu pa lahko še naprej pričakujete aktivnosti s strani organizacije Conn.Si, ki bo še naprej delala v dobro slovenske ešportne scene, čeprav se zopet za nekaj časa poslavljamo od Dota 2 scene. Do naslednjič!

 

ODPOVEDANO – Dota 2 Massacre se zopet vrača! Danes z velikim veseljem odpiramo prijave za Conn.Si Dota2 Massacre X, ki bo potekal od 15. pa do 25. oktobra 2014, ko bo na sporedu Single elimination Best-of-three končnica z neposrednim prenosom iz Kiberpipe, kamor so vabljeni vsi Dota 2 navdušenci – vstop na ogled zaključnega dogodka pa je seveda prost! Live stream bo na voljo tudi za tiste, ki boste uživali v bitkah od doma, in sicer na kanalu ConnVision.

Sprva se bodo vse prijavljene ekipe pomerile v skupinskem delu, nato pa se jih bo najboljših osem uvrstilo v zadnji del tekmovanja, kjer se bodo borili za različne Dota 2 iteme. Ekipe se lahko prijavijo preko elektronske pošte na naslov prijave@conn.si, prijavnica pa naj vključuje ime ekipe ter vzdevke od 5 pa do največ 7 igralcev. Prijave se bodo zaprle 15. oktobra 2014, takrat pa bo na sporedu tudi neposredni prenos žreba skupin, prav tako na kanalu ConnVision. Pri Conn.Si si pridržujemo pravico do odpovedi tekmovanje v primeru, če se na Conn.Si Dota2 Massacre X prijavi manj kot osem ekip.

Zaenkrat je najbolj uspešna slovenska Dota 2 ekipa Drakula, ki je tudi zmagala zadnje dva Massacre tekmovanja v letu 2013 – bodo tudi tokrat uspeli obraniti naslov, če se bodo seveda prijavili, ali pa se bo na naših tleh pojavila druga zasedba, ki bo dvignila krono najboljše slovenske ekipe?

Prijavljene ekipe, rezultate in spored tekmovanja boste lahko spremljali na LexiConnu strani Conn.Si Dota2 Massacre X.

0

You must be logged in to post a comment.