Conn.Si in Kiberpipa predstavljata ConnACT #1

Hearthstone_Logo

Danes vam z velikim veseljem skupaj s Kiberpipo predstavljamo tekmovanje ConnACT #1, ki bo potekalo v soboto, 27. septembra 2014 z začetkom ob 13:00 uri (pozor, ne zamujajte!), v prostorih Kiberpipe v centru Ljubljane. Tokrat bodo na račun prišli vsi ljubitelji igre HearthStone, poleg samega tekmovanja pa vas vabimo tudi na skupno druženje in spremljanje turnirja v družbi igralcev, so-ljubiteljev, organizatorjev in Kiberpipcev!

logo

Prijave pobiramo preko elektronske pošte na naslov prijave@conn.si, ki naj vključuje vaše ime in priimek, štiri heroje, s katerimi nameravate tekmovati, vzdevek ter character code vašega Blizzardovega računa. Prijavnina znaša €5 in jo plačate na samem dogodku. Tekmovalci ne potrebujejo prinesti svojih računalnikov, niti tipkovnic ali mišk (lahko pa prinesete slušalke in tudi ostalo opremo, po želji). V primeru, če bo dan pred dogodkom prijavljenih manj kot 8 tekmovalcev, bo dogodek odpovedan. Če na dogodek ne pride 8 tekmovalcev, si organizatorji pridržujemo pravico do zmanjšanja nagradnega sklada.

206822_196387060400299_5716845_nNagradni sklad so omogočili SteelSeries Slovenia, Conn.Si in Shark Energy Drink, ki bo tudi poskrbel, da ne boste ostali žejni! Vsak tekmovalec prejme pijačo Shark, najboljši bo odšel domov z miško SteelSeries Kinzu, drugouvrščeni pa s podlogo SteelSeries QcK Heavy. Prvi trije si bodo razdelili tudi pijače Shark, tolažilno nagrado pa bo prejel tudi četrti. Poleg tega pa najboljše tri čaka še posebna nagradna kartonska karta HearthStone, ki jo bodo prejeli kot priznanje za njihov dosežek.

Ste najboljši HearthStone igralec iz Ljubljane in okolice? Prijavite se in se nam pridružite v soboto na otvoritvenem ConnACT dogodku! Rezultate in dogajanje boste lahko spremljali na LexiConn-u in preko neposrednega prenosa na kanalu ConnSee!

2012-11-21-10-38-12-SteelSeries_logo_EDIT

LOKACIJA

Dogodek bo potekal v prostorih Kiberpipe, ki se nahaja na Gosposvetski cesti 2 (v pasaži zraven knjižnice Otona Župančiča).

NAGRADNI SKLAD
 • 1. mesto: SteelSeries Kinzu mouse, 8x Shark energy drink in nagradna karta
 • 2. mesto: SteelSeries QcK Heavy mousepad,4x Shark energy drink in nagradna karta
 • 3. mesto: 2x Shark energy drink in nagradna karta
 • 4. mesto: 1x Shark energy drink in razi te zmasira

 • PRAVILA
 • Vsak tekmovalec se prijavi s štirimi klasami, s katerimi lahko sodeluje na turnirju,
 • Tekmovalci bodo razdeljeni v skupine po 4, ki bodo potekale po sistemu best-of-five dual elimination; najboljše dva iz vsake skupine se uvrstita v končnico; (število skupin in tekmovalcev v končnici bo odvisno od števila prijavljenih),
 • Skupine bodo objavljene na dan dogodka, ko bodo prisotni vsi sodelujoči,
 • Pred vsakim dvobojem si igralca izmenjata informacije o izbranih herojih in nato prepovesta uporabo enega izmed štirih nasprotnikovih herojev (izbranega/prepovedanega heroja nasprotnik NE SME uporabiti v tem dvoboju),
 • Igralec ne sme proti istemu nasprotniku uporabiti heroja, ki je že izgubil,
 • Tekmovalca ne smeta zapustiti challenge. Decke ni dovoljeno spreminjati v dvoboju, lahko pa jih spreminjajo pred in po posameznem dvoboju z določenim nasprotnikom,
 • Ker bomo imeli neposredni prenos v živo, bodo določeni igralci streamani.


 • V imenu organizacije Conn.Si, SteelSeries Slovenia in društva Kiberpipa vabimo vse nadobudne podpornike ešporta ter ljubitelje igre HearthStone, da se nam pridružite v soboto, 27. septembra 2014, v Kiberpipi, kjer boste lahko v živo spremljali tekmovanje. Vstop za gledalce, navijače in firbce je prost!

  0

  You must be logged in to post a comment.