HearthStone Massacre Poletni Finale

hsmassacre

Danes z velikim veseljem (in zamudo) objavljamo zaključni dogodek 2014 Conn.Si HearthStone Massacre Poletni Finale, na katerem se bo osem najboljših slovenskih HearthStone igralcev pomerilo medseboj za nagradni sklad v višini €30. Poletni Finale se bo začel v četrtek, 17. julija 2014, in končal v nedeljo, 20. julija 2014, ko morajo biti odigrani vsi dvoboji Poletnega Finala! Tekmovalci bodo morali poročati rezultate na info@conn.si (screenshoti so sicer potrebni, niso pa obvezni pri poročanju rezultatov preko elektronske pošte. Screenshote se bo zahtevalo le v primeru, da en ali oba igralca to zahtevata).

2014 Conn.Si HearthStone Massacre Poletni Finale

Sistem tekmovanja je Dual tournament v skupinskem delu in Single Elimination končnica, vsi dvoboji pa se igrajo po formatu best-of-five (Bo5). Tekmovalci lahko uporabljajo vse decke/heroje, ki jih za posamezni dvoboj pripravijo vnaprej (ni dovoljeno zapustiti challenga), ne smejo pa uporabiti istega heroja več kot enkrat.

Nagradni sklad v višini €30 se bo porazdelil med najboljša dva igralca – zmagovalec bo prejel €20, drugo-uvrščeni pa €10. Na Poletni Finale se je uvrstilo osem najuspešnejših slovenskih HS igralcev, ki so bili glede na število doseženih kvalifikacijskih točk razvrščeni v dve skupini po štiri, iz vsake skupine pa bosta po dva napredovala v končnico. Za več informacij in rezultate obiščite HS Massacre Poletni Finale na LexiConnu!

0

You must be logged in to post a comment.