Starbuck pokazal kaj zna

Pred nekaj dnevi je naš mladi slovenski As Starbuck končno pokazal česa je sposoben, ko je v četrtek, 24. aprila 2014, skorajda sam premagal ekipo Invictus Gaming v drugem krogu tekmovanja Acer TeamStory Cup Season 3.

Dvoboj je začel kot prvi igralcev v formatu All Kill ter uspel premagati kar tri nasprotnike, nato pa je po manjši napaki (no detection) izgubil proti MacSed-u, a se nato vrnil v igro kot zadnji (Ace) igralec in premagal tudi njega, s tem pa je bil praktično boljši od vseh igralcev nasprotne ekipe. Njegove igre so bile več kot zanimive, saj smo lahko videli nekaj posebnih taktik, po katerih je Starbuck znan, med njimi tudi “brofesterje” in 1-base-burrow-roach proti Terranu XY. Spodaj si lahko pogledate posnetek dvoboja med ekipama mousesports in Invictus Gaming.

Čestitke Starbucku za izjemno predstavo, in držimo pesti, da bo nadaljeval v takem slogu, še posebej na WCS Europe Challenger League, ki se bo začel v torek, 29. aprila 2014, in zaključil teden dni kasneje, v sredo, 7. maja 2014.

0

You must be logged in to post a comment.