Conn.Si SC2 Massacre Summer Finals

One more day and the much awaited Summer Finals of 2014 Conn.Si SC2 Massacre are set to begin, starting on Sunday, 29th of June 2014, at 13:00 CEST. Without any further ado, let’s take a look at the brackets and introduce the chances of all eight participants.

Round 1 Winner Brackets

Z_smallMiA|Evuser vs PwS|Dreyan P_small

The first pair consists of a sole representative from team več →

0

HS in SC2 Massacra uspešno zaključena

Preteklo nedeljo smo pri Conn.Si gostili kar dva Massacre tekmovanja; ob 16:00 se je pričel tretji HearthStone Massacre, uro kasneje pa še četrti istoimenski turnir v StarCraft II, posnetek katerega si lahko ogledate v dveh delih na kanalu ConnVision (part 1, part 2).

Hearthstone_Logo

Tretjega Conn.Si HearthStone Massacra se je udeležilo 23 tekmovalcev, med njimi tudi oba zmagovalca dosedanjih Massacrov, Mlasic ter Tooez, in kar nekaj že ...

več →
0

Napovednik: PwS Invitational III

pws3temp2

Le še en dan nas loči od težko pričakovanega StarCraft II tekmovanja PwS Invitational III, ki ga v soboto, 12. aprila 2014, v Ljubljani (natančneje IAM – Šola za medijsko produkcijo) organizira slovenska ekipa Pirates Without Ships, in prišel je čas za napovednik, v katerem si skupaj ogledamo vseh osem tekmovalcev, ter ugibamo, kaj vse se lahko zgodil.

PwS Invitational III bo prvo slovensko StarCraft II ...

več →
0

Treach’s HS Top5 & the Rest: Marec 2014

p1hs

Podobno kot naša Top5 lestvica v igri StarCraft II se je z marcem 2014 na Conn.Si preselil tudi Top5 & the Rest v igri HearthStone, v katerem si bomo vsak mesec pogledali kaj se je dogajalo na naši sceni. Za februarski prispevek obiščite to stran, v prihodnje pa za serijo Treach’s HS Top5 & the Rest obiskujte Conn.Si! Sedaj pa kar s stvari ..

Top5 of the Month

5. Grimmjow (5) - ...

več →
0