HS turnir za €

To nedeljo, 18. maja 2014, bo z začetkom ob 14:00 na sporedu Hearthstone Slovenia 3 Online turnir, ki bo tudi prvo slovensko HearthStone tekmovanje z denarno nagrado.

Prostora je za 20 tekmovalcev, prijavnina pa znaša €6, medtem ko bo skupni nagradni sklad v višini €100. Na tekmovanje se lahko prijavite tukaj.

več →
0

Buksna Top8 na DH Bucharest

Včeraj smo bili priča največjemu uspehu slovenskega igralca na večjih HearthStone tekmovanjih, saj se je član ekipe MiA, Buksna (@MiA_Buksna), uvrstil med osem najboljših na DreamHack Bucharesta 2014 NESCAFE 3in1 Hearthstone tekmovanju.

Na poti do četrtfinala je opravil tudi z Reynad-om, znanim ameriškim igralcem, krog kasneje pa je v razburljivi in napeti igri premagal še svojega soigralca zaephyrja, ki je tako zaključil turnir v Round of 16. Tekmovanja sta se udeležila tudi Barricade in Kenaph, ki pa ...

več →
0

Starbuck pokazal kaj zna

Pred nekaj dnevi je naš mladi slovenski As Starbuck končno pokazal česa je sposoben, ko je v četrtek, 24. aprila 2014, skorajda sam premagal ekipo Invictus Gaming v drugem krogu tekmovanja Acer TeamStory Cup Season 3.

Dvoboj je začel kot prvi igralcev v formatu All Kill ter uspel premagati kar tri nasprotnike, nato pa je po manjši napaki (no detection) izgubil proti MacSed-u, a se nato vrnil v igro kot zadnji (Ace) igralec in premagal tudi njega, s tem ...

več →
0

MiA na TaKeTV Gentlemen Cup

Včeraj so pri organizaciji TaKeTV objavili prvo ekipno ligo v igri HearthStone s skupnim nagradnim skladom v višini $7000, med povabljenimi ekipami pa so poleg slovenske zasedbe MiA tudi vVv, DOGE HOUSE, MYM, eSuba in Planetkey Dynamics.

Prihodnjo sredo bodo na sporedu še kvalifikacije, preko katerih se bosta dve najboljši ekipi uvrstili na turnir, ki se bo pričel 30. aprila 2014.

več →
0

Universe.hr Big Bang LAN

medijskinovi35

V torek se je pričel večdnevni LAN dogodek Universe.hr Big Bang LAN, ki bo potekal v Arena Centru v Zagrebu, Hrvaška. Organizirana so bila oziroma bodo tekmovanja v igrah Call of Duty 2, Call of Duty 4, League of Legends, Dota 2, HearthStone, CS:GO, StarCraft II in PES, vsi turnirji pa bodo imeli poleg materialnih nagrad tudi denarni nagradni sklad.

Na Big Bang LAN-u bo sodelovalo tudi mnogo slovenskih igralcev, od ...

več →
0

Zarmony bo zastopal Na’Vi

Zarmony, ki je slovenski gaming sceni znan iz igre League of Legends in po nastopu na LCS Summer Promotion za aAa, bo od sedaj naprej zastopal priznano ekipo Na’Vi, in sicer v igri Infinite Crisis. Uradno novico si lahko preberete tukaj, v imenu Conn.Si pa želimo Zarmonyju obilo sreče in uspehov pri njegovemu novemu delodajalcu.

Pred tem je Zarmony nekaj časa igral za Infinite Crisis sekcijo ekipe TCM Gaming, redno pa se udeležuje tudi slovenskih LoL tekmovanj.

več →
0

Pajack zmagal PwS Inv III

Včeraj, v soboto, 12. aprila 2014, je potekalo slovensko StarCraft II tekmovanje PwS Invitational III, ki ga je organizirala ekipa Pirates without Ships, na njem pa se je pomerilo osem slovenskih strategov. Na koncu je po razburljivem finalu, v katerem je sprva izgubljal z 0 proti 2, s končnim rezultatom 3 – 2 zmagal član ekipe MiA Pajack, drugi pa je bil DeLuxE, do polfinala pa sta se prebila še Rivaille in Evuser.

VOD-e si lahko ogledate ...

več →
0

Mlasic neuradni HS prvak

Včeraj je Mlasic v 6. krogu tekmovanja HSlovenia Hearthstone Liga Season 1 v napeti tekmi premagal zaephyrja z rezultatom 3 proti 2 in tako prevzel naziv neuradnega slovenskega HearthStone prvaka, hkrati pa je zaephyrju zadal prvi poraz odkar je slednji v slovenski konkurenci zmagal Radioactive LAN #3. Kmalu bo posodobljen tudi slovenski HS Elo, ki ga lahko najdete tukaj.

Prva priložnost za prevzem (ali obranitev) naziva neuradnega prvaka bo 2014 Conn.Si HS Massacre ...

več →
0

MiA dvojno izgubila

Včeraj, v četrtek, 10. aprila 2014, je MiA izgubila kar dve tekmi druge sezone lige SC2Improve Team League, in sicer je bila najprej Academy ekipe MiA primorana priznati premoč akademiji Cascade z rezultatom 2 proti 4, nato pa je izgubila še prva StarCraft II ekipa organizacije Team MiA, ko je bila od nje boljša zasedba AT Gaming.

Drugi krog lige SC2Improve Team League Season 2 bo na sporedu prihodnji teden.

več →
0
Page 1 of 2 12