Conn.Si in Kiberpipa predstavljata ConnACT #1

Hearthstone_Logo

Danes vam z velikim veseljem skupaj s Kiberpipo predstavljamo tekmovanje ConnACT #1, ki bo potekalo v soboto, 27. septembra 2014 z začetkom ob 13:00 uri (pozor, ne zamujajte!), v prostorih Kiberpipe v centru Ljubljane. Tokrat bodo na račun prišli vsi ljubitelji igre HearthStone, poleg samega tekmovanja pa vas vabimo tudi na skupno druženje in spremljanje turnirja v družbi igralcev, so-ljubiteljev, organizatorjev in Kiberpipcev!

logo več →

0

HearthStone Massacre Poletni Finale

hsmassacre

Danes z velikim veseljem (in zamudo) objavljamo zaključni dogodek 2014 Conn.Si HearthStone Massacre Poletni Finale, na katerem se bo osem najboljših slovenskih HearthStone igralcev pomerilo medseboj za nagradni sklad v višini €30. Poletni Finale se bo začel v četrtek, 17. julija 2014, in končal v nedeljo, 20. julija 2014, ko morajo biti odigrani vsi dvoboji Poletnega Finala! Tekmovalci bodo morali poročati rezultate na info@conn.si (screenshoti so sicer potrebni, niso pa obvezni ...

več →
0

Zadnji HearthStone Massacre pred Poletni finalom!

V nedeljo, 22. junija 2014, bo z začetkom ob 16:00 uri na sporedu še zadnji kvalifikacijski Massacre v igri HearthStone, na katerem se bodo tekmovalci pomerili za točke, ki popeljejo najuspešnejše igralce na Massacre Poletni finale! Število udeležencev poletnega finala je odvisno od števila prijavljenih na petem Massacru – v primeru, da se prijavi preko 24 tekmovalcev, bo na Poletnem finalu sodelovalo 16 najboljših, v nasprotnem primeru pa bodo povabilo prijeli Top8 na lestvici osvojenih točk. Format tekmovanja ...

več →
0

Četrti HearthStone Massacre!

hsmassacreZa vse ljubitelje igre HearthStone smo pri Conn.Si objavili datum in odprli prijave za četrti Conn.Si HearthStone Massacre, ki bo potekal v soboto, 31. maja 2014, z začetkom ob 17:00 uri. Tudi tokrat se bodo igralci borili za točke, ki vodijo na Poletni Finale, in ker je stanje na lestvici zelo izenačeno, so točke predzadnjega kvalifikacijskega Massacra še kako pomembne za uvrstitev na zaključni dogodek.

Prijava

Prijave za 2014 Conn.Si ...

več →
0

HS in SC2 Massacra uspešno zaključena

Preteklo nedeljo smo pri Conn.Si gostili kar dva Massacre tekmovanja; ob 16:00 se je pričel tretji HearthStone Massacre, uro kasneje pa še četrti istoimenski turnir v StarCraft II, posnetek katerega si lahko ogledate v dveh delih na kanalu ConnVision (part 1, part 2).

Hearthstone_Logo

Tretjega Conn.Si HearthStone Massacra se je udeležilo 23 tekmovalcev, med njimi tudi oba zmagovalca dosedanjih Massacrov, Mlasic ter Tooez, in kar nekaj že ...

več →
0

Tretji Conn.Si HearthStone Massacre

Danes odpiramo prijave za tretji Conn.Si HearthStone Massacre, ki bo potekal v nedeljo, 11. maja 2014, z začetkom ob 16:00 uri. Kot vedno do sedaj se bodo tudi tokrat tekmovalci pomerili v single elimination končnici, format posameznega dvoboja pa bo zopet Best-of-five. Najuspešnejši igralci bodo dobili tudi točke za Poletni finale, ki bo potekal enkrat v juniju 2014.

2014 Conn.Si HearthStone Massacre 3
Nedelja, 11. maj 2014 – 16:00
prijave@conn.si

Na 2014 ...

več →
0

Buksna Top8 na DH Bucharest

Včeraj smo bili priča največjemu uspehu slovenskega igralca na večjih HearthStone tekmovanjih, saj se je član ekipe MiA, Buksna (@MiA_Buksna), uvrstil med osem najboljših na DreamHack Bucharesta 2014 NESCAFE 3in1 Hearthstone tekmovanju.

Na poti do četrtfinala je opravil tudi z Reynad-om, znanim ameriškim igralcem, krog kasneje pa je v razburljivi in napeti igri premagal še svojega soigralca zaephyrja, ki je tako zaključil turnir v Round of 16. Tekmovanja sta se udeležila tudi Barricade in Kenaph, ki pa ...

več →
0

MiA na TaKeTV Gentlemen Cup

Včeraj so pri organizaciji TaKeTV objavili prvo ekipno ligo v igri HearthStone s skupnim nagradnim skladom v višini $7000, med povabljenimi ekipami pa so poleg slovenske zasedbe MiA tudi vVv, DOGE HOUSE, MYM, eSuba in Planetkey Dynamics.

Prihodnjo sredo bodo na sporedu še kvalifikacije, preko katerih se bosta dve najboljši ekipi uvrstili na turnir, ki se bo pričel 30. aprila 2014.

več →
0

Universe.hr Big Bang LAN

medijskinovi35

V torek se je pričel večdnevni LAN dogodek Universe.hr Big Bang LAN, ki bo potekal v Arena Centru v Zagrebu, Hrvaška. Organizirana so bila oziroma bodo tekmovanja v igrah Call of Duty 2, Call of Duty 4, League of Legends, Dota 2, HearthStone, CS:GO, StarCraft II in PES, vsi turnirji pa bodo imeli poleg materialnih nagrad tudi denarni nagradni sklad.

Na Big Bang LAN-u bo sodelovalo tudi mnogo slovenskih igralcev, od ...

več →
0
Page 1 of 2 12