Conn.Si Dota2 Massacre X – ODPOVEDAN

dota2

S četrtkom, 16. oktobrom 2014, objavljamo žalostno novico o odpovedi desetega Conn.Si Dota 2 Massacre tekmovanja zaradi premajhnega števila prijavljenih ekip. Kljub temu pa lahko še naprej pričakujete aktivnosti s strani organizacije Conn.Si, ki bo še naprej delala v dobro slovenske ešportne scene, čeprav se zopet za nekaj časa poslavljamo od Dota 2 scene. Do naslednjič!

ODPOVEDANO – Dota 2 Massacre se zopet vrača! Danes z velikim veseljem odpiramo prijave za več →

0

HearthStone Massacre Poletni Finale

hsmassacre

Danes z velikim veseljem (in zamudo) objavljamo zaključni dogodek 2014 Conn.Si HearthStone Massacre Poletni Finale, na katerem se bo osem najboljših slovenskih HearthStone igralcev pomerilo medseboj za nagradni sklad v višini €30. Poletni Finale se bo začel v četrtek, 17. julija 2014, in končal v nedeljo, 20. julija 2014, ko morajo biti odigrani vsi dvoboji Poletnega Finala! Tekmovalci bodo morali poročati rezultate na info@conn.si (screenshoti so sicer potrebni, niso pa obvezni ...

več →
0

Conn.Si SC2 Massacre Summer Finals

One more day and the much awaited Summer Finals of 2014 Conn.Si SC2 Massacre are set to begin, starting on Sunday, 29th of June 2014, at 13:00 CEST. Without any further ado, let’s take a look at the brackets and introduce the chances of all eight participants.

Round 1 Winner Brackets

Z_smallMiA|Evuser vs PwS|Dreyan P_small

The first pair consists of a sole representative from team več →

0

Zadnji HearthStone Massacre pred Poletni finalom!

V nedeljo, 22. junija 2014, bo z začetkom ob 16:00 uri na sporedu še zadnji kvalifikacijski Massacre v igri HearthStone, na katerem se bodo tekmovalci pomerili za točke, ki popeljejo najuspešnejše igralce na Massacre Poletni finale! Število udeležencev poletnega finala je odvisno od števila prijavljenih na petem Massacru – v primeru, da se prijavi preko 24 tekmovalcev, bo na Poletnem finalu sodelovalo 16 najboljših, v nasprotnem primeru pa bodo povabilo prijeli Top8 na lestvici osvojenih točk. Format tekmovanja ...

več →
0

Peti SC2 Massacre to nedeljo

V nedeljo, 8. junija 2014, bo z začetkom ob 17:00 uri potekal še zadnji (peti) kvalifikacijski Massacre za točke, ki peljejo na Poletni Finale! Prijavite se lahko preko elektronske pošte na prijave@conn.si, ali pa z oddajo komentarja na forumu Starcraft2.si. Za vse ljubitelje strategije StarCraft2 bo na voljo neposredni prenos v slovenskem jeziku na kanalu ConnVision.

2014 Conn.Si HearthStone Massacre 4
Nedelja, 8. junij 2014 – 17:00
prijave@conn.si

Datum za več →

0

Četrti HearthStone Massacre!

hsmassacreZa vse ljubitelje igre HearthStone smo pri Conn.Si objavili datum in odprli prijave za četrti Conn.Si HearthStone Massacre, ki bo potekal v soboto, 31. maja 2014, z začetkom ob 17:00 uri. Tudi tokrat se bodo igralci borili za točke, ki vodijo na Poletni Finale, in ker je stanje na lestvici zelo izenačeno, so točke predzadnjega kvalifikacijskega Massacra še kako pomembne za uvrstitev na zaključni dogodek.

Prijava

Prijave za 2014 Conn.Si ...

več →
0

HS in SC2 Massacra uspešno zaključena

Preteklo nedeljo smo pri Conn.Si gostili kar dva Massacre tekmovanja; ob 16:00 se je pričel tretji HearthStone Massacre, uro kasneje pa še četrti istoimenski turnir v StarCraft II, posnetek katerega si lahko ogledate v dveh delih na kanalu ConnVision (part 1, part 2).

Hearthstone_Logo

Tretjega Conn.Si HearthStone Massacra se je udeležilo 23 tekmovalcev, med njimi tudi oba zmagovalca dosedanjih Massacrov, Mlasic ter Tooez, in kar nekaj že ...

več →
0

Tretji Conn.Si HearthStone Massacre

Danes odpiramo prijave za tretji Conn.Si HearthStone Massacre, ki bo potekal v nedeljo, 11. maja 2014, z začetkom ob 16:00 uri. Kot vedno do sedaj se bodo tudi tokrat tekmovalci pomerili v single elimination končnici, format posameznega dvoboja pa bo zopet Best-of-five. Najuspešnejši igralci bodo dobili tudi točke za Poletni finale, ki bo potekal enkrat v juniju 2014.

2014 Conn.Si HearthStone Massacre 3
Nedelja, 11. maj 2014 – 16:00
prijave@conn.si

Na 2014 ...

več →
0

Drugi HearthStone Massacre objavljen

Hearthstone_Logo

Drugi Massacre v igri HearthStone bo potekal v nedeljo, 13. aprila 2014, z začetkom ob 18:00 uri. Pridružite se boju za Poletni Finale, za katerega smo v nagradni sklad zbrali že €30, nanj pa se lahko uvrstite preko točk, ki si jih priborite na prihajajočih Massacre tekmovanjih!

Na 2014 Conn.Si HearthStone Massacre 2 se lahko prijavite preko elektronske pošte: na prijave@conn.si pošljite prijavnico, ki naj vključuje vaš vzdevek, battletag in ...

več →
0
Page 1 of 4 1234