WCS Europe Challenger BarCraft – Starbuck

Conn.Si v sodelovanju s Kiberpipo v soboto, 24. januarja 2015, organizira BarCraft za vse navdušence ešporta in ljubitelje strategije StarCraft II! Pridružite se nam v prostorih Kiberpipe ob spremljanju zadnjega dneva 2015 WCS Season 1 Challenger Europe, ko bo nastopal tudi najuspešnejši slovenski igralec Matic “Starbuck” Dejak.

wcs_2015

Dogodek se bo pričel ob 15:00 uri, ko bo na sporedu prvi dvoboj tega dne med Norvežanom TargA in Kasom iz Ukrajine, ...

več →
0

Conn.Si Christmas League

For this year’s Christmas, Conn.Si is bringing a present to all StarCraft II fans and players from all over the world! Catch your favorite players from South Korea face each other and a few foreigners in a battle of pride, glory and prize pool of $3,700.00, starting on 17th of December 2014 on Conn.Si!

CCL_list

Conn.Si Christmas League features 20 players from South Korea, France, Croatia, the Netherlands, USA, Slovenia ...

več →
0

Conn.Si Dota2 Massacre X – ODPOVEDAN

dota2

S četrtkom, 16. oktobrom 2014, objavljamo žalostno novico o odpovedi desetega Conn.Si Dota 2 Massacre tekmovanja zaradi premajhnega števila prijavljenih ekip. Kljub temu pa lahko še naprej pričakujete aktivnosti s strani organizacije Conn.Si, ki bo še naprej delala v dobro slovenske ešportne scene, čeprav se zopet za nekaj časa poslavljamo od Dota 2 scene. Do naslednjič!

ODPOVEDANO – Dota 2 Massacre se zopet vrača! Danes z velikim veseljem odpiramo prijave za več →

0

Conn.Si in Kiberpipa predstavljata ConnACT #1

Hearthstone_Logo

Danes vam z velikim veseljem skupaj s Kiberpipo predstavljamo tekmovanje ConnACT #1, ki bo potekalo v soboto, 27. septembra 2014 z začetkom ob 13:00 uri (pozor, ne zamujajte!), v prostorih Kiberpipe v centru Ljubljane. Tokrat bodo na račun prišli vsi ljubitelji igre HearthStone, poleg samega tekmovanja pa vas vabimo tudi na skupno druženje in spremljanje turnirja v družbi igralcev, so-ljubiteljev, organizatorjev in Kiberpipcev!

logo več →

0

QuickBit Open Cup postponed on Wednesday

6_Quickbit

Conn.Si and QuickBit choose to reschedule the QuickBit Open Cup from this Sunday to Wednesday, 28th of May 2014, starting at 17:00 CEST. The prize pool of the very first QuickBit Open Cup will be 0.1337 BitCoin, with winner taking it all. (Warning: BitCoin value is constantly changing)

SIGNING UP

You can sign-up by simply sending an email to info@conn.si. Please use QuickBit in the subject ...

več →
0

Universe.hr Big Bang LAN

medijskinovi35

V torek se je pričel večdnevni LAN dogodek Universe.hr Big Bang LAN, ki bo potekal v Arena Centru v Zagrebu, Hrvaška. Organizirana so bila oziroma bodo tekmovanja v igrah Call of Duty 2, Call of Duty 4, League of Legends, Dota 2, HearthStone, CS:GO, StarCraft II in PES, vsi turnirji pa bodo imeli poleg materialnih nagrad tudi denarni nagradni sklad.

Na Big Bang LAN-u bo sodelovalo tudi mnogo slovenskih igralcev, od ...

več →
0

Napovednik: PwS Invitational III

pws3temp2

Le še en dan nas loči od težko pričakovanega StarCraft II tekmovanja PwS Invitational III, ki ga v soboto, 12. aprila 2014, v Ljubljani (natančneje IAM – Šola za medijsko produkcijo) organizira slovenska ekipa Pirates Without Ships, in prišel je čas za napovednik, v katerem si skupaj ogledamo vseh osem tekmovalcev, ter ugibamo, kaj vse se lahko zgodil.

PwS Invitational III bo prvo slovensko StarCraft II ...

več →
0

PwS Invitational 3 favoriti

Pozdravljeni,

ime mi je Reach in uganite kaj; znova sem za pisalno mizo! Današnja tema bo ponovno PwS Invitational 3, vendar bo tokrat moj post malo drugačne narave. Precej drugačne narave. Pisal bom namreč o treh posameznikih, na katere bodite še posebno pozorni na sobotnem LAN turnirju, ki se bo odvijal na Inštitutu in akademiji za multimedije. Tem trem igralcem sem nadel posebne nazive; naziv glavnega favorita, tihega kandidata in wildcard championa. Vas zanima, kdo vse so si zaslužili te nazive? ...

več →
0
Page 1 of 5 12345